Culita Sterp raspunde acuzatiilor lui Carmen de la Salciua!

Culita Sterp i-a transmis un mesaj lui Carmen de la Salciua.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din muzica, dar relatia lor s-a sfarsit pe neasteptate. Fanii credeau ca sunt fericiti impreuna, dar cu timpul s-a aflat ca in relatia lor au existat multe probleme care au dus la o ruptura. Nu numai ca si-au spus adio, dar au si iscat un adevarat scandal mediatic dupa ce fiecare dintre ei a facut acuzatii la adresa celuilalt.

Carmen de la Salciua l-a acuzat pe Culita Sterp de infidelitate, spunand ca acesta a fost motivul pentru care a plecat de acasa si a hotarat sa divorteze. El, pe de alta parte, spune ca nu si-a inselat sotia si ca ea s-ar fi cuplat cu cel mai bun prieten al luiin timp ce ei inca formau un cuplu. Artista a recunoscut relatia cu Cosmin, dar spune ca povestea lor de dragoste a inceput abia dupa ce renuntase la casnicia ei si se mutase din casa in care locuia cu partenerul ei de viata si de scena.Nu numai ca a aparut in mai multe emisiuni de televiziune si a vorbit despre relatia lui cu sotia lui, dar mai ales despre sfarsitul mariajului lor, ci a ales sa publice si pe pagina lui de Instagram un mesaj care raspunde tuturor acuzatiilor pe care i le aduce Carmen.
loading...
„Cand cineva vorbette despre tine lucruri pe care nu le-ai facut, tacerea estea marea sursa a puterii”, a scris Culita Sterp. Fanii si-au dat imediat seama ca acele cuvinte ii erau adresate fostei sotii, desi el nu a specificat acest lucru, si si-au aratat sustinerea pentru el. „Culita, nu trebuie sa apleci urechea la toate vorbele, nu te mai necaji de nimic, esti tanar si frumos, ai tot viitorul in fata! Sa ai o zi faina!”, a scris un fan. „Tu esti un om cu suflet mare si foarte multe lucruri am admirat la tine. Tu nu esti omul care sa arunci cu pietre in cei care iti face rau, Dumnezeu sa fie cu tine si cu familia ta. Esti un om super cu o inima de aur sa ai succes tot timpul in cariera ta. Iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie.”, a scris alt admirator.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro