Dani Mocanu, primul concert in Bucuresti!

Dani Mocanu, cel mai ascultat manelist de la noi din tara, va sustine, chiar de 1 martie, primul sau concert in Bucuresti, iar pretentii pe care le-a emis pentru evenimentu sunt similare cu cele ale vedetelor de calibru

”Nu voia sa cante in Bucuresti, nu stiu de ce s-a tot ferit. Cu toate acestea, a semnat cu noi”, a spus, pentru reporteri, managerul localului in care va avea loc recitalul chiar in prima zi a primaverii.

”A avut pretentii destul de mari. A cerut limuzina, bodyguard, a mai avut si alte cerinte cu privire la racoritoare si mancare, dar toate acestea merita. Va canta la noi, in striptease, si, probabil, va si ramane, dupa program sa se distreze”, ne-a mai spus managerul localului in care va canta Dani Mocanu.
loading...
Evident, chiar daca suma pentru care a semnat Dani Mocanu pentru concert este una confidentiala, sursele noastre sustin ca este vorba de suficient de multi bani pentru ca o familie obisnuita sa traaisca bine cel putin doua luni. In alta ordine de idei, cunoscutul manelist a inceput, deja, sa si promoveze evenimentul pe conturile lui de socializare, semn ca banii pe care i-a obtinut la semnarea contractului sunt suficient de multi pentru a fi multumit si el, mai ales ca este primul concert pe care il sustine in Bucuresti.
Conform topurilor intocmite de Zelist, pe platforma Youtube de la noi, cantaretii de la noi se bucura de un succes urias, iar primul in top este manelistul Dani Mocanu, semn ca genul muzical reprezentat de el este extrem de bine primit de public. Astfel, in categoria artistilor, manelistul Dani Mocanu se afla pe primul loc in topuri, reusind sa surclaseze artisti recunoscuti precum Smiley, Inna sau Andra. Mai mult, chiar dupa Revelion, dupa ce datele cu privire la succesul sau muzical au fost date publicitatii, Dani Mocanu, unul dintre putinii manelisti care se impresariaza singur, a decis sa anunte noile tarife pentru evenimente. Si, fara sa stea prea mult pe ganduri, pentru a nu se complica prea mult la calcule, Dani Mocanu a anuntat ca fiecare prestatie pe care o va avea, fie in Romania, fie in strainatate, va fi de doua ori mai scumpa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro