Dezvaluirea facuta de Daniela Gyorfi despre fiica ei.

Daniela Gyorfi n-a putut fi langa fiica sa, maria, de ziua de nastere a acesteia. Artista a fost ocupata cu turneele, iar Maria a petrecut cu o vecina.

Cantareata Daniela Gyorfi formeaza un cuplu cu George Tal. Cei doi impreuna o fetita, Maria. Fata celor doi si-a aniversat ziua de nastere in data de 16 februarie, insa parintii ei nu au putut fi alaturi de ea, fiind plecati in turneu in strainatate. Despre absenta sa de la ziua Mariei a vorbit Daniela Gyorfi la emisiunea „Rai da’ buni”, de la Antena Stras.

„Evenimentele erau luate de mult timp si eu i-am explicat Mariei ca si de ziua mea am cantat si de ziua lui George am cantat… Normal, orice parinte spune ca trebuie sa stai acasa, dar Maria intelege, i-am spus ca asta este meseria mea si a lui George. Am cantat joi, vineri, sambata, duminica… In ceilalti ani am facut tot felul de surprize, dar i-am spus ca pentru ziua ei o s-o duc in Germania, asta e cadoul ei”, a spus Daniela Gyorfi.
loading...
„Mi-am sarbatorit ziua cu vecina mea si mi-a placut foarte mult. Chiar daca nu am fost de ziua mea cu parintii, macar m-am distrat. Vecina e mai mica decat mine si ne intelegem foarte bine. Evident ca mi-a adus si cadou. La mine nu conteaza cadourile, conteaza ca am fost impreuna. Conteaza doar sa fie o persoana draga langa mine”, a explicat Maria, potrivit spynews.ro. „Asa a fost sa fie. Am avut un mic turneu in Anglia, in Londra. A cantat Daniela si bineinteles ca Maria a inteles aceasta situatie si a ramas singura acasa, cu buni. A sarbatorit cu o buna prietena de-ale ei”, a adaugat George Tal.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro