Dima Trofim continua lupta cu tragediile care i-au marcat viata

Dima Trofim este un adevarat luptator, dar si un invingator si spunem asta avand in vedere forta cu care a reusit sa depaseasca perioada cumplit de grea prin care a trecut in ultimele luni.

Dima Trofim, in varsta de 30 de ani, si-a pierdut sora in luna septembrie a anului trecut, ca urmare a cruntului diagnostic de cancer, chiar in perioada in care artistul se afla in Madagascar si participa la emisiunea Ultimul Trib. Suferinta a fost cu atat mai mare cu cat artistul lupta pentru marele premiu intocmai pentru a face rost de bani sa-si duca sora la tratament, insa timpul nu a fost deloc ingaduitor.

Din pacate, problemele lui Dima Trofim nu s-au incheiat aici, iar tatal lui, in urma unui accident vascular cerebral, a ramas cu sechele si nu se va mai putea recupera complet niciodata: „Boala pe care o are tata poate ramane doar stabila, nu se poate vindeca. A avut un atac cerebral. Momentan e bine, Dumnezeu sa-i dea sanatate. Intr-adevar a fost o perioada grea. Nu pot altfel, trebuie sa merg mai departe, sunt sprijinul familiei”, – a declarat Dima Trofim la emisiunea „Rai da’ buni”, de la Antena Stars. Dima Trofim a devenit cunoscut publicului odata cu rolul avut in serialul „Pariu cu viata”, difuzat de Pro Tv, dar si faptului ca a facut parte din trupa „LaLa Band”.
loading...
De asemenea, artistul a participat la auditiile celui de-al saptelea sezon al emisiunii-concurs „Vocea Romaniei”, interpretand piesa „Farytale” a lui Alexander Rybak, si s-a facut remarcat in emisiunile „Dansez pentru tine”, „Ferma vedetelor”, „Te cunosc de undeva” si „Ultimul trib”.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro