E oficial: fostul cuplu prezidential al Mexicului divorteaza

Dupa tot felul de speculatii privind mariajul lor, acum este oficial. Fosta prima doamna a Mexicului, Angelica Rivera, divorteaza de ex-presedintele Enrique Pena Nieto.

De foarte mult timp circulau zvanuri conform carora casnicia dintre fostul presedinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, si partenera sa de viata, actrita de telenovele Angelica Rivera, nu ar fi deloc pe roze, cei doi aflandu-se in pragul divortului. iata ca acum separarea celor doi este oficiala.

Anuntul a fost facut chiar de fosta prima doamna a Mexicului, Angelica Rivera. „Regret aceasta situatie dureroasa pentru mine si pentru copiii mei. De aceea am luat decizia de a divorta. Sotului meu i-am daruit intotdeauna dragostea mea, timpul meu si efortul de a-mi face datoria ca sotie, prietena si mama. Astazi, toata energia mea, forta si dragostea mea se concentreaza pe a fi o mama cat mai buna, in a-mi recupera viata si cariera”, a anuntat Angelica Rivera in mediul online.
loading...
De altfel, din 7 septembrie 2018, Pena Nieto a renuntat sa mai poarte verigheta, iar in data de 27 noiembrie, data aniversarii lor de nunta, niciunul nu a mai postat vreun mesaj legat de mariajul lor, asa cum faceau inainte. Recent, ex-presedintele Mexicului a fost surprins la Madrid in compania unei senzuale blonde, Tania Ruiz. Blonda cu care a fost surprins Enrique Pena Nieto la Madrid are 31 de ani si a fost casatorita ca omul de afaceri Bobby Dominquez. Are o fetita de patru ani.
Angelica Rivera si-a facut debutul in lumea showbiz-ului la varsta de 17 ani, cand a castigat un concurs de modelling. Frumusetea si gratia ei au atras atentia producatorilor si, in 1989, tanara primea primul ei rol in telenovela „Alcanzar una estrella” unde juca rolul unei fete rele. Totusi, succesul avea sa-l cunoasca cu telenovela „La Duena” (Stapana). In anul 2010, Angelica Rivera s-a casatorit cu Enrique Pena Nieto, fostul presedinte al Mexicului.

FOTO: Northfoto; Instagram: Facebook / sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro