Episod violent intre Adrian si Ricardo de la Puterea Dragostei!

Intre Ricardo si Adrian de la Puterea Dragostei a avut loc un episod violent care nu a fost surprins de camerele de filmat.

Conflictul dintre Adrian si Ricardo nu pare sa fie aproape de final, cei doi ajungand sa-si arunce cuvinte din ce in ce mare urate. Toti concurentii au privit imaginile in care fostul iubit al Ralucai si actualul iubit s-au jignit minute in sir.

In timp ce urmareau imaginile, Raluca era vizibil deranjat de felul in care cei doi concurenti de care ea s-a indragostit in emisiune s-au purtat. Intrebati de catre Andreea Mantea de ce isi vorbesc atat de urat, baietii au adus in discutie un episod violent care s-a intamplat departe de camerele de filmat.
loading...
„Mi-a injurat familia si cand a iesit din masina mi-a dat aproape un pumn in cap si m-am lovit de stalpul masinii”, a spus Adrian despre Ricardo in emisiune.

„S-au injurat foarte urat si cand Ricardo s-a dat jos din masina i-a dat o palma la ceafa. A fost la limita, daca nu oprea masina sigur iesea cu bataie”, a spus si None despre incidentul respectiv.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro