Fratele unui fotbalist s-a sinucis. Avea doar 26 de ani

Mihai Vladut Subtirica, un tanar inginer agronom din Dudesti, judetul Braila, a fost descoperit spanzurat intr-una dintre anexele casei in care locuia.

Acesta a fost gasit mort de un vecin ieri, in jurul orei 15.45, a anuntat debraila.ro. Acesta locuia singur si avea o situatie materiala buna. El a lasat un bilet de adio in care si-a prezentat scuze pentru fapta sa.

Mihai Vladut Subtirica era fratele fotbalistului Tiberiu Subtirica, de la SSC Farul Constanta. Acesta a mai evoluat la gruparile la CS Afumati, CS Dinamo, Luceafarul Braila si Conpet Ciresu.
loading...
Pe trupul neinsufletit nu existau urme de violenta, insa, potrivit procedurii, politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, urmand ca, la finalizarea cercetarilor, solutia sa fie clasarea.

Tiberiu Subtirica a postat, in urma cu putin timp, un mesaj ravasitor pe Facebook. „Inmormantarea va avea loc maine 23.02.2019 in comuna Rosiori, Braila. Dumnezeu sa te ierte! Fratiorul meu drag, tot ce mi-ai cerut a fost sa te iubesc neconditionat, iar tu mi-ai oferit totul. Te iubesc! Pacat ca acum ai plecat, dar stiu ca oriunde ai fi, imi vei da puterea sa zambesc gandindu-ma la tine. Imi va fi dor..”, a scris Tiberiu Subtirica.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro