Gabriela Firea a cumparat apartamente pentru medici de 37 de milioane de lei.

Primaria Capitalei a cumparat apartamente pentru medici in valoare de 37 de milioane de lei. Tranzactia a fost parafata de primarul general Gabriela Firea, iar Municipalitatea va intra in proprietatea a 70 de apartamente din complexul imobiliar Greenfield. Apartamentele vor fi oferite personalului medical din institutiile aflate in subordinea administratiei spitalelor si serviciilor medicale Bucuresti.

Cartierul Rezidential Greenfield este format din mai multe complexe construite in apropierea Padurii Baneasa si a Gradinii Zoologice, in nordul Capitalei, si este detinut de grupul Impact.

De altfel, Impact Bucuresti a anuntat vineri seara ca a incheiat o tranzactie cu Municipiul Bucuresti, prin primar general, prin care a vandut 70 de apartamente in complexul rezidential Greenfield. Pretul contractului este de 37,3 milioane de lei plus TVA. Apartamentele vor fi oferite personalului medical din institutiile aflate in subordinea administratiei spitalelor si serviciilor medicale Bucuresti, arata zf.ro.
loading...
Primaria trebuie sa achite pretul integral pana la data de 30 iunie 2019. Impact Bucuresti este o companie controlata de omul de afaceri Gheorghe Iaciu si listata la Bursa de Valori Bucuresti.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro