Gestul sfasietor facut de sotia lui Alex, tanarul din Targu-Jiu care a murit la frizerie, imediat dupa inmormantare

Durere fara margini in familia lui Alex, tanarul din Targu-Jiu care a murit pe scaun la frizerie. Sotia sa a facut un gest sfasietor dupa inmormantare.

Alex avea doar 35 de ani, o sotie si o fetita de 8 ani care inca il asteapta acasa. El s-a stins din viata fulgerator chiar in timp ce se afla pe scaunul de la frizerie. Intreaga comunitate a fost socata de moartea tanarului. Peste 500 de persoane l-au condus pe ultimul drum.

Dupa inmormantare, sotia indurerata a transmis un mesaj sfasietor.

„In aceste momente nimeni si nimic nu poate alunga imensa durerea…tragedia care s-a intamplat nu va putea fi uitata niciodata! Cu toate astea va multumesc fiecaruia in parte ca ati fost langa noi, familia, si ca ati incercat cu un sfat, o vorba, sa ne mai alinati din suferinta! Alex va ramane mereu in amintirea voastra si in sufletul meu, dincolo de stele vegheaza asupra noastra… „, a scris Valentina.

loading...
Alex era cunoscut pentru pasiunea sa pentru sport si mergea frecvent la sala de forta. In urma sa au ramas acum o sotie si o fetita de 8 ani indurerate. Fiica acestuia isi striga tatal in fiecare zi si il asteapta sa se intoarca acasa.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro