Gesturi controversate la Ferma!

Seara trecuta a fost plina de dezvaluiri la Ferma. Telespectatorii cu siguranta au ramas muti de uimire cand au aflat ca Silviu Tolu, iubitul tinerel al lui Lili Sandu, a intrat in vizorul unei concurente. Acolo, participantii sunt izolati si apropierile sunt evidente.

Concurentii de la Ferma s-au jucat aseara ‘Adevar si Provocare’, iar Carmen Negoita a tras un carton pe care era intrebarea: cu ce persoana de alt gen de la Ferma s-ar culca. Aparent timorata, concurenta nu a vrut sa dezvaluie cine este barbatul, insa Emil Rengle i-a dat putin curaj, moment in care Carmen Negoita s-a indreptat catre iubitul lui Lili Sandu, Silviu Tolu.

‘Mi s-a parut inca din prima zi ca fermierul nostru sef, Carmen, are o atractie anume pentru Silviu. A iesit la iveala si acest lucru’, a spus Emil Rengle. Silviu Tolu nu a avut nicio reactie, ba chiar a fost putin luat prin surprindere de alegerea facuta de colega lui de emisiune.

Pentru ca a fost momentul adevarului, Emil Rengle a recunoscut ca este atras de Brigitte Nastase, iar ca aceasta este o femeie foarte wow, moment in care vedeta a fost putin deranjata. Mai mult, castigatorul de la Romanii au talent a primit provocarea sa sarute o persoana de alt gen, iar acesta ales-o tot pe fosta sotie a lui Ilie Nastase, astfel ca intre Emil Rengle si Brigitte Sfat a avut loc un sarut la Ferma.

loading...
‘Spune-i numele unei persoane de de gen opus cu care ai vrea sa te culci. O sa regret ca spun asta. Am avut ocazia sa dorm, dar nu pot sa spun ca nu mi-ar placea sa ma culc si cu ea. E vorba de Brigitte’, a recunoscut Emil Rengle.

Brigitte Sfat a reactionat imediat si nu a fost prea incantata de dezvaluirile facute de colegul ei. ‘M-a suparat Rengle, care a bagat ca s-ar culca cu mine. Are varsta apropiata de fiul. N-as face asa ceva niciodata. Am avut 4 patru barbati in 15 ani’, a spus aceasta.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro