Jador, declaratie-soc dupa ce Roxana a atacat-o pe Simina la Puterea Dragostei!

Jador, declaratie incredibila dupa ce Roxana a atacat-o pe Simina la Puterea Dragostei! Uite ce a spus iubitul brunetei!

Scandal imens in casa de la Puterea Dragostei. Totul a plecat de la dezvaluirea Siminei care a spus ca Roxana a vorbit cu Hamude, inainte ca acesta sa intre sa ajunga la emisiune.

”Roxana a vorbit cu baiatul nou care a intrat in casa. Ea stia ca va veni si ca ne va aduce cate un cadou”, a declarat Simina.

Se pare ca Roxana ar fi vorbit cu Hamude si i-ar fi propus acestuia sa formeze un cuplu cu ea, in casa. Dezvaluirea a enervat-o la culme pe vulcanica satena care, vazandu-se descoperita, a sarit sa o bata pe Simina.

”Daca nu pleaca ea, plec eu”, a urlat aceasta, plina de nervi.A fost nevoie de interventia celorlalte fete din casa pentru a se evita o altercatie serioasa.

loading...
In plus, iubita lui Jador sustine si ca Roxana flirteaza si vorbeste pe videocall cu un tanar grec.

Cu putin timp inainte de scandal, Simina mai spusese ca nimeni nu vrea sa stea in camera cu Roxana pentru ca aceasta barfeste foarte mult si pe toata lumea.
Roxana a format pana acum un cuplu cu Andy, iar relatia lor nu a fost afectata de nici o acuzatie din partea celorlalti concurenti. Ramane de vazut ce se va intampla dupa acest scandal.

Ei bine, Jador nu a ramas indiferent cand a vazut ca Simina a fost la un pas de a fi lovita de colega ei de emisiune.

„E incalificabil ce a facut Roxana. Nu poti sa te comporti asa indiferent cat de nervoasa esti. Simina a spus tot despre colega ei pentru ca ea nu e de acord cu femeile care se poarta asa, sunt in relatii si vorbesc cu alti barbati! Ce inseamna asta? A procedat corect, iar Roxana, ca o mahalagioaica, a sarit la bataie. Nici barbatii nu ar trebui sa aiba astfel de reactii, daramite femeile. Imi e mila de Andi, sincer. Stiu ca tine cu adevarat la Roxana si imi pare rau ca trece prin asta”, a declarat Jador

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro