Jador, gest fabulos pentru Simina!

Jador, gest fabulos pentru Simina! Uite ce cadou special i-a facut!

Cantaretul Jador a parasit casa Puterea Dragostei, dar relatia lui cu frumoasa Simina este din ce in ce mai puternica. Cei doi au planuri mari impreuna si, ce credeti, astrologii le prevestesc un viitor roz, pe plan sentimental, indragitilor tineri. Zodiile lor sunt compatibile, senzuala bruneta fiind o nativa a zodiei leu (2 august), iar artistul, un berbec autentic (25 martie).

Tanarul i-a promis iubitei lui ca-i va fi fidel si se tine de cuvant chiar daca nu duce lipsa de admiratoare. Dimpotriva! Recent, solistul a avut un concert la un club din Bucuresti, iar acolo a fost pus intr-o situatie delicata.

Mai multe domnisoare i-au cerut autografe si s-au pozat cu el, dar una dintre ele, mai indrazneata, i-a cerut numarul de telefon, apoi i-a dat de inteles ca ar dori sa-i faca o vizita…la domiciliu. Protagonistul nostru a declinat insa invitatia, gandul lui fiind in acest moment numai la iubita lui, Simina.

loading...
In scandalul monstru al momentului, dintre Simina si Roxana, Jador i-a luat imediat apararea iubitei lui, condamnand-o pe fosta prietena a lui Andy pentru iesirile ei agresive.

„E incalificabil ce a facut Roxana. Nu poti sa te comporti asa indiferent cat de nervoasa esti. Simina a spus tot despre colega ei pentru ca ea nu e de acord cu femeile care se poarta asa, sunt in relatii si vorbesc cu alti barbati! Ce inseamna asta? A procedat corect, iar Roxana, ca o mahalagioaica, a sarit la bataie. Nici barbatii nu ar trebui sa aiba astfel de reactii, daramite femeile. Imi e mila de Andy, sincer. Stiu ca tine cu adevarat la Roxana si imi pare rau ca trece prin asta”, a declarat cantaretul.

Si, daca mai aveati vreun dubiu ca solistul este innebunit dupa frumoasa bruneta, aflati ca a lansat o noua piesa de „inima albastra”, „Ma tortureaza dorul tau”, pe care i-a dedicat-o Siminei, impreuna cu o declaratie emotionanta de dragoste. Ce spuneti despre cadoul deosebit al artistului?

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro