Larisa de la ”Puterea Dragostei”, acasa la Adrian!

Larisa, fosta concurenta de la ”Puterea Dragostei”, pare sa stie ce trebuie sa faca pentru ca Adrian, concurentul reintrat in emisiune, sa nu uite vreo secunda ca incearca sa isi cladeasca, impreuna, o relatie.

Mai exact, dupa ce Adrian s-a reintors in casa ”Puterea Dragostei”, frumoasa Larisa pare sa fi devenit indispensabila pentru familia lui, cu atat mai mult cu cat sora concurentului o place foarte mult.

”M-a invitat mama lui pe la ei pe acasa. Am stat cu cea mica, este un ingeras de fetita, Simona e adorabila. Imi lumineaza ziua! Eram foarte obosita, tocmai ma intorsesem din Grecia, nu am dormit nicio secunda in noaptea de dinainte, statusem de vorba cu Adrian, dar, cand am vazut-o pe cea mica ca imi zambea, mi-a trecut toata oboseala”, ne-a spus, in exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult decat atat, frumoasa blondina care este in tatontari cu Adrian, concurentul intors in casa ”Puterea Dragostei” este, deja, tratata ca o membra a familiei de ”soacra”. ”M-a asteptat cu sarmale si mamaliguta cu smantana. Gateste ca nimeni altcineva, a fost delicios, am mancat tot, ca un copil cuminte. Parintii lui Adrian sunt niste oameni extraordinari, ma simt foarte apropiata de ei”, ne-a mai spus Larisa, fosta concurenta de la ”Puterea Dragostei”.
loading...
Mai mult decat atat, reporterii au aflat in premiera cum ar caracteriza Larisa de la ”Puterea Dragostei” relatia pe care si-a facut-o cu parintii lui Adrian. ”Eu am grija de cea mica, iar mama lui de mine. Este ca o a doua familie pentru mine, deja”, a mai spus Larisa.

Reporterii au aflat primii ce se petrece cu adevarat intre Larisa, fosta concurenta de la ”Puterea Dragostei”, si Adrian. ”Noi nu formam un cuplu, cel putin acum. Sunt curioasa ce s-ar intampla daca m-as intoarce la ”Puterea Dragostei”, dar asta nu tine doar de mine, desi cred ca mi-o doresc. Dar, ca sa fiu sincera, Adrian e al meu in fiecare noapte de cand e inapoi in emisiune. Aduica, stam aproape pana dimineata de vorba, ne sunam cu video de multe ori, si povestim cate in luna si-n stele. Vorbim despre religie, despre lucruri marunte, ne cunoastem cat de bine se poate de la distanta”, ne-a spus, in exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

”Nu sunt geloasa, dar sunt extrem de posesiva”, ne-a explicat in exclusivitate, frumoasa Larisa. Mai mult decat atat, focoasa blondina este decisa sa si-l pastreze pe Adrian prin orice mijloace pe care le are la dispozitie. Asa ca, fara sa stea pe ganduri, a transmis un mesaj fara echivoc fetelor care ar putea atenta la sentimentele lui Adrian. ”Distrug tot daca face ceva aiurea. Adica, ca sa fie clar, daca o vad pe vreuna ca se da la el, merg la Istanbul si dau foc casei ”Puterea Dragostei”. Nu accept nicio abatere de la norma, nu are voie sa miste in front. Daca pune vreuna ochii pe el, e incurcata rau…”, ne-a spus, in exclusivitate, mai in gluma sau mai in serios, Larisa, fosta concurenta de la ”Puterea Dragostei”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro