Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon, declaratie incredibila despre Vladimir Draghia!

Mama lui Costin Gheorghe, declaratie despre Vladimir Draghia! Uite ce a spus artista de muzica folclorica despre fostul antrenor al „faimosilor”!

Vladimir Draghia si Giani Kirita au plecat de langa elevii lor de la Exatlon, fiecare dintre ei vorbind la FanArena despre experienta pe care a avut-o cu echipa lui. Antrenorul „faimosilor” a povestit, printre altele, ca desi a avut o mica divergenta cu Costin Gheorghe, sportivul a fost unul dintre concurentii de care s-a apropiat cel mai mult.

„De Costin m-am apropiat mult. Este un baiat exceptional si m-am inteles bine cu el”, a declarat Vladimir.

„Nu va imaginati ce emotii am cand imi vad copilul pe traseu. Sunt mandra de el si ma rog la Dumnezeu sa-l protejeze si sa se descurce la fel ca pana acum. Stiam ca am un fiu ambitios, puternic, determinat, care stie exact ce vrea. Atat eu cat si tatal, surorile, copilul si nepotii lui il incurajam, ii transmitem toate gandurile bune si dragostea. Imi pare rau ca nu pot sa vorbesc cu el, sa-i spun ca eu si tatal lui suntem cei mai fericiti si mandri parinti. Cand l-am vazut cum plangea, in hohote, cand se uita la poza cu fetita lui, am plans si eu. Ieri am fost atat de fericita cand am auzit cat de frumos a vorbit Vladimir Draghia despre Costin.

loading...
Vladimir a castigat admiratia familiei mele. Ii suntem recunoscatori ca a reusit sa-l mentina pe Costin intr-un echilibru psihic de care avea atata nevoie intr-o perioada de adaptare. Am vazut un Costin mai matur, mai echilibrat si mai linistit de cand a ajuns Vladimir in Republica Dominicana. Fiul meu are nevoie de asemenea caractere pe langa el, care sa il tempereze, el fiind o fire vulcanica. Vreau sa-i multumesc pe aceasta cale lui Vladimir Draghia si ma bucur ca s-a imprietenit cu baiatul meu. Costin se ataseaza foarte greu de oameni, dar si cand o face, pune mult suflet”, a declarat mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro