Marina „Plusica” intra la program de slabit?

Marina „Plusica” intra la program de slabit? Vezi ce ar trebui sa faca sa aiba corp de manechin pana la vara!

Mariana Nenu este o femeie incercata de soarta, puternica si ambitioasa, care vrea sa demonstreze ca poate face lucruri marete si la varsta de 45 de ani.

Maratonista a aratat la Exatlon ca are o vointa de fier, e sufletista si stie sa le dea si coechipierilor din efervescenta, determinarea si optimismul ei.

Ei bine, dupa eliminarea din competitia fenomen, Mariana s-a inscris din nou la maratoane si a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori in scopuri umanitare.

loading...
La baza femeia este instructor de fitness, iar de curand s-a hotarat sa-i dea cateva sfaturi unei foste concurente extrem de populare din casa Puterea Dragostei. Sportiva o considera foarte frumoasa pe Marina „Plusica, dar e de parere ca tanara trebuie sa slabeasca putin.

„Marina este o fata foarte frumoasa. Are o fata angelica, ochi superbi, e pacat sa nu slabeasca putin, mai ales ca usor-usor, vine vara. Ea nu trebuie sa dea jos multe kilograme, dar daca vrea sa fie cea mai buna varianta a ei pana incepe sezonul estival, eu ii sugerez sa inceapa de acum exercitiile si sa-si faca un program sanatos de viata.

Din punctul meu de vedere, tanara ar trebui sa alerge cel putin 30 de minute pe zi, apoi sa faca niste exercitii pentru brate, sa le tonifice. Ii recomand flotari -poate sa inceapa cu cinci si apoi sa creasca usor. Sa faca si exercitii pentru triceps, apoi pentru zona abdominala. Sa inceapa cu 30 de abdomene, trei serii…Pentru picioare sa faca fandari in fata si in spate, fandari laterale…Alimentatia este foarte importanta, la fel si hidratarea. Nu in ultimul rand, la ora 22 sa fie in pat si sa doarma pana la opt dimineata”, a declarat Mariana de la Exatlon

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro