Mesajul lui Mircea Badea dupa ce a fost facut KO de motociclistul Tedi Emi

Mircea Badea a postat pe Facebook un mesaj prin care anunta ca se simte bine, dupa ce a fost facut KO de motocilcistul Tedi Emi intr-un meci de MMA la un mall din Bucuresti.

„Sa spui despre asta ca e motociclist, cand vezi cu ce se ocupa si ce carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist de la Steaua este automobilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Altfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune, de la 21:00 la 24:00”, a scris Mirea Badea pe pagina lui de Facebook. Totodata, el le-a raspuns si celor care au spus ca el „a fost lesinat minute bune”.

„Sa spui cum am fost lesinat minute bune este un fake news (stire falsa): nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti se fac teste. N-am facut deloc caz de meciul acesta inainte, n-o sa fac nici dupa”, a scris Mirea Badea.
loading...
Confruntarea a avut loc, sambata, intr-un centru comercial din Capitala. Mircea Badea a intrat din nou in ring, dornic sa-si ia revansa in fata motociclistului. Prezentatorul TV a evitat lovitura pe care Teodor Tedi Constantin a vrut sa i-o aplice. Motociclistul, care este campion la lupte, l-a facut knock-out pe Mircea Badea cu doar doua lovituri.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro