Mesajul motociclistului Tedi Emi pentru cei care l-au felicitat dupa ce l-a facut KO pe Mircea Badea

Teodor Tedi Emi, motocilistul care l-a facut KO pe Mircea Badea, in ring, a postat un mesaj pe Facebook, prin care le multumeste fanilor sai pentru sustinere. Totusi, el crede ca i se va suspenda contul de pe reteaua de socializare, in urma acelui meci.

„Va multumesc tuturor pentru sustinere, va rog sa ma credeti ca am fost placut surprins de mesajele de felicitari, nici acum nu am avut timp sa le citesc pe toate.

Va doresc multa sanatate si intelepciune in viata, meciul de sambata a demonstrat inca o data ca ele se completeaza una pe alta. Mi-as fi dorit ca rezultate mele internationale, unde am luptat cu sportivi de top, care au adus un mic aport de prestigiu tarii noastre sa fi avut macar 10% din mediatizarea ultimului meci.
loading...
P.S. Daca voi lipsi o perioada lunga de pe Facebook inseamna ca am contul suspendat, deja am primit report de la hateri privind opiniile mele pro normalitate si bun simt, oricum in cazul in care mai marii Facebook ma considera incomod… nu este nici o problema, dragoste cu sila nu se face!”, a scris Tedi Emi, pe Facebook.


sursa: libertatea.com

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro