Mirabela Dauer, declaratii emotionante despre fiul ei.

Desi este un subiect dureros pe care a evitat sa il dezbata de-alungul anilor, Mirabela Dauer a acceptat, in cele din urma, sa vorbeasca despre fiul sau, in cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

„Ti-am zis, nu sunt suparata, ca nu ii obliga nimeni. Nu, deci eu mi-am stert tot ce nu mi-a facut bine. Am sters absolut tot. Am sters din creierul meu nume, figuri, telefoane, tot.. pentru ca nu vreau sa continui sa imi fac rau. Nu ma gandesc la nimic ca imi face rau si nu vreau sa imi mai fac rau.

Nimic nu este intamplator, iar supararile cele mai mari afecteaza orice. Sufletul si organele, ca supararile aduc bolile. Fericirea nu o sa aduca niciodata nici o boala”, a spus Mirabela Dauer la „Refresh by Oana Turcu”. „Eu am suferit destul ca toate problemele de sanatate care vin acum, la o varsta, sunt de atunci. Nu sunt de ieri.. Astea vin in ani si eu sunt o persoana care nu ma plang”, a spus Mirabela Dauer. Atunci cand a fost intrebata daca a simtit nevoia sa clarifice lucrurile cu fiul ei, Mirabela Dauer a raspuns sincer. Nu eu sunt in posibilitatea asta, poate ca el, vreodata, in viata lui, cat oi mai fi pe pamantul asta, o sa isi dea seama ca el a gresit vis a vis de mine si ca tot ce a fost in viata lui, a fost o minciuna. E facut din mine, din sufletul meu, este un om destept’, a spus artista.
loading...
Despre casnicia cu al doilea sot, artista a sustinut ca a fost „una amara’, pentru ca soacra nu o accepta, iar bataile pe care i le administra sotul erau frecvente. La divort, Traian Popovici a sustinut ca si-a surprins sotia inselandu-l cu un chitarist, in timp ce se afla la mare pentru un concert. Mai mult, acesta a adus si martori la proces, instanta hotarand astfel ca Nanu, pe atunci in varsta de doi ani, sa ramana in grija tatalui. Lucrul acesta s-a rasfant nu doar asupra Mirabelei, care a suferit enorm pentru pierderea copilului, ci si pentru tatal ei care, de durere, a murit. „Tatal meu a parlizat din cauza asta. El il adora pe Nanu. Cand mi-au luat copilul si a vazut ce trista eram, atata tristrete a adunat in el…S-a intors cu fata la perete si a murit.’, a povestit, la un moment dat artista pentru ProTV.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro