None de la Puterea Dragostei rupe tacerea intr-un INTERVIU!

None de la Puterea Dragostei a lamurit, zvonurile privind femeile care ar exista in viata lui.

Reporterii au stat de vorba cu None, unul dintre cei mai iubiti concurenti din casa Puterea Dragostei, pentru a afla adevarul despre presupusa casatorie a lui, informatie vehiculata pe grupurile de fani ai emisiunii de mai multa vreme. Intr-un interviu None a lamurit misterul pozei in care apare alaturi de o femeie.

”Poza cu domnisoara este veche de 5 ani. Eram in 2014, eram la mare, intr-o gasca. Acum ea are o alta viata, are un copilas, care nu e al meu. Nu a fost nici macar iubita mea. Poza a fost pusa de ea pe pagina de socializare, cu mesajul ca ma voteaza. Ca sa lamuresc si cum a aparut poza pe paginile de socializare”, ne-a declarat None despre fotografia in care se spune ca apare el cu sotia lui.
loading...
Un alt zvon despre None a pornit de la Adrian, care a spus intr-un live: ”None te asteapta nevasta acasa”. Pe paginile de socializare au aparut informatii ca None ar fi casatorit de 8-9 ani, iar sotia lui ar fi acum in Elvetia.

”E adevarat ca am avut o relatie de 8 ani, dar nu am fost casatorit. A fost o relatie stabila, am locuit impreuna. Relatia s-a incheiat cu cateva luni inainte ca eu sa vin la Puterea Dragostei. Este vorba despre o femeie mai mare ca mine cu doi ani. Este mai matura ca mine si datorita ei sunt barbatul care sunt azi. Despre aceasta relatie am vorbit si de cateva ori in casa”, ne-a mai spus None, care spera sa opreasca toate zvonurile privind faptul ca el ar fi casatorit.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro