O TANARA DE ETNIE ROMA A RIDICAT JURIUL DE LA ”ROMANII AU TALENT” IN PICIOARE

O aparitie iesita din comun si o voce absolut uimitoare. Un moment puternic, care schimba mentalitati. Asa a fost momentul oferit de Isabela Stanescu, o tanara de etnie roma.

Isabela Stanescu, o tanara de 18 ani de etnie roma din Piatra Neamt, a pasit pe scena ”Romanii au talent” in costum traditional si a uluit pe toata lumea interpretand melodia ”O mio babbino caro”de Puccini. Momentul Isabelei a ridicat publicul in picioare, dar si pe jurati.

”Foarte frumos si ma simt foarte mandra de tine pentru ca atunci cand ai intrat pe scena… am vazut ucm se uitau la tine: ”Ia uite-o, e imbracata cum e imbracata!”. Preconceptiile…Se asteptau, probabil, sa faci altceva, sa dansezi in vreun fel… Felicitari pentru tot ce faci, pentru talentul tau, pentru frumusetea ta, pentru mesajul pe care il transmiti”, a spus Andra.

”Cred ca nimeni nu trebuie judecat dupa rasa. Mi se pare mult mai importanta puterea mesajului pe care il aduci aici. Sper sa te vada cat mai multa lume si sa inteleaga”, a spus Mihai Petre.

loading...
”Copii… daca va uitati la aceasta emisiune, nu fiti cuminti, nu mancati tot din farfurie ca sa va dea mama la romi”, a spus Florin Calinescu.

”Tot eu te-am primit, tot eu iti spun ca mergi mai departe cu 4 de ”Da””, a spus Andi Moisescu.

Isabela canta de mica, asa ca parintii au dat-o la Liceul de Arte „Victor Brauner” din Piatra Neamt: ”Din clasa intai pana in clasa a VIII-a am studiat pian principal, cu mers la concursuri, la olimpiade, cu recitaluri etc. Din clasa a VIII-a, am decis sa incerc ceva nou, si pentru ca imi placea foarte mult sa cant si vocal, cochetand cu muzica pop, am cautat sa iau lectii de canto, dar aveam de ales doar intre canto traditional si canto clasic, asa ca am ales canto clasic, neavand tangente cu muzica populara”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro