Oana Lis a anuntat ca A MURIT la 03:32: „Ramas bun”

Oana Lis a postat un mesaj dureros pe o retea de socializare, la putin timp dupa ce a aflat vestea teribila.

La scurt timp dupa ce creatorul de modaa Karl Lagerfeld s-a stins din viata, Oana Lis a distribuit un mesaj pe pagina ei de Facebook.

Fotografia este insotita de mesajul „Ramas bun, Karl Lagerfeld”. Sotia lui Viorel Lis a postat mesajul la ora 03:32 PM.

Creatorul de moda german Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, a murit la varsta de 85 de ani. Creatorul de moda a absentat de la ultimele doua prezentari ale casei de moda Chanel, din luna ianuarie, din cauza problemelor de sanatate! Lagerfeld a motivat atunci ca se simte foarte obosit.

loading...
Averea lui Karl Lagerfeld va fi mostenita de pisica lui, Chopette.

In conturile lui Chopette vor intra astfel nu mai putin de 250 de milioane de dolari! Pisica avea deja o avere de 6 milioane de dolari, din contracte de imagine.
Iubita foarte tare de Karl Lagerfeld, pisica Chopette a fost obisnuita cu un stil de viata luxos. Ea avea deja propriii servitori inainte de moartea designerului si zbura numai cu avioane private. De asemenea, pisica nu mananca decat la masa, din recipiente de argint. In 2014 a fost lansata o carte despre ea, in care sunt dezvaluite amanunte din viata ei fascinanta, cu totul neobisnuita pentru o pisica.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro