Plusica, DESCALIFICATA de la Puterea Dragostei!

Raluca Marina de la Puterea Dragostei a fost descalificata. Ea a ales sa plece din emisiune, fiind descalificata astfel si neputand sa se mai intoarca vreodata in casa.

Raluca Marina a cerut sa fie lasata sa plece de la Puterea Dragostei. Dupa cateva zile in care a avut ocazia sa ia decizia daca va mai continua in show sau alege sa se intoarca in Romania, Plusica a stat in fata tuturor si a anuntat ce a hotarat.

Andreea Mantea i-a atras atentia ca va putea parasi casa Puterea Dragostei prin descalificare, neputand sa se mai intoarca vreodata in emisiune. Emotionata, Plusica a spus ca a decis sa plece si sa nu mai priveasca in urma.

„M-am gandit deja, am luat deja decizia. Nu o s-o schimb, am argumente. Am facut o lista in mintea mea cu argumente. De ce sa plec a fost mai puternic decat sa raman. Voi pleca! Nu ma mai simt bine din cauza certurilor din casa, nu cred ca am cum sa ma indragostesc aici, am probleme medicale si vreau sa ma tratez in tara. Si sunt si jignita!”, a declarat Raluca Marina Gheorghe, Plusica de la Puterea Dragostei.

loading...
Raluca Marina si-a luat adio de la concurenti. Cel mai mult a suferit Raluca Munte, care a plans in hohote in momentul in care a aflat ce decizie a luat blondina.

„M-am dezvoltat ca om din toate punctele de vedere, m-am descoperit, plec cu multe lucruri frumoase de aici. Plec cu premiul meu cel mare: Daniel, prieten pe viata. Sunt fericita, asa plec. A fost cea mai frumoasa experienta”, a adaugat Raluca Marina.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro