Povestea femeii care s-a vindecat de cancer, iar acum sprijina alte paciente

Olivia Smith s-a luptat cu cancerul in jurul varstei de 20 de ani si a reusit sa il invinga. Acum, tanara vrea sa ajute oamenii care trec printr-o astfel de experienta.

Olivia Smith, o tanara de 23 de ani din Southampton, UK, a fost diagnosticata cu boala Hodgkin, o forma de cancer a sistemului limfatic, desi initial, doctorii au pus durerile ei toratice pe seama consumului de alcool. Confruntarea cu o astfel de experienta a inspirat-o sa infiinteze o companie al carui scop este de a ajuta persoanele care sufera de cancer sa fie increzatoare si sa se simta frumoase, conform mediadrumworld.com.

La inceputul perioadei de chimioterapie, cand parul a inceput sa ii cada, Olivia si-a pierdut increderea in sine. A inceput sa poarte peruci pentru a-si ascunde scalpul. Pe masura ce timpul a trecut, a realizat faptul ca duce o lupta apriga cu o afectiune extrem de grava si si-a dorit sa accepte aceasta calatorie pentru a-si demonstra puterea launtrica. Nu s-a mai ascuns in spatele unor masti si mai mult, a inceput sa fie activa in social media, pentru a incuraja ceilalti bolnavi de cancer sa nu se rusineze de aspectul lor. Pe parcursul recuperarii, ea a primit nenumarate mesaje de la oameni care cautau consiliere.
loading...
In august 2018, dupa 12 sedinte de chimioterapie medicul a asigurat-o ca tratamentul a avut succes si este in remisie. Acum, Olivia arata de parca nu ar fi trecut niciodata printr-o experienta atat de traumatizanta.

Dupa ce a facut un sondaj pe baza de chestionare, a descoperit ca peste 80% dintre femeile tinere traiau cu impresia ca degradarea infatisarii este cel mai descurajator lucru in lupta cu cancerul. Asta a inspirat-o sa creeze o pagina de facebook numita Cancer Chicks. Aceasta este un refugiu pentru orice persona care trece printr-o astfel de experienta cumplita.

Sursa foto: Northfoto.com/ sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro