Primele cuvinte pe care le-a spus Rona Hartner despre operatia de tumora la colon

Lumea showbiz-ului din Romania a fost zguduita la vestea ca Rona Hartner are o tumoare la colon.

Cunoscuta actrita, in varsta de 45 de ani, a fost operata de urgenta dupa ce a acuzat o stare generala proasta. La consultul amanuntit s-a descoperit ca Rona Hartner avea o tumoare la colon.

A urmat o interventie chirurgicala extrem de complicata, care a durat mai bine de 6 ore. Din fericire operatia a fost un succes iar acum Rona Hartner se afla la terapie intensiva, starea ei de sanatate fiind monitorizata permanent.
Inainte de operatie chiar artista a povestit despre clipele de cosmar prin care a trecut.

„Sunt bine. Ma tine credinta, speranta si nu vreau sa cultiv frica. Trebuia sa plec joi in Franta. De miercuri nu ma simteam in apele mele, aveam o stare rea de oboseala, incepusem sa ma balonez, eram in prag de ocluzie intestinala.

loading...
„Inainte sa ma duc la avion, doctorul mi-a zis ca ma va opera de urgenta. Daca luam avionul, mi se umflau membrele si faceam ocluzie intestinala. La tomograf s-a vazut ca am o tumora la colon, asta ma seca de puteri. Era o stare surda de rau. Am facut investigatii in Franta, dar nu dadeau nimic.

„Nu iau medicamente decat daca spune doctorul. Sa vedem ce hram are tumora peste vreo luna. Vom opera acum ce e de operat. Am anulat avionul, a ramas cu mine Herve. Aseara, ne-am uitat la film si rugaciune la greu.

„Primim familia, vizite, ii linistim pe toti. Ii rog pe toti sa aprinda o candela pentru mine”, declara Rona Hartner, cu o zi inainte de interventie.

Rona Hartner va afla abia peste o luna daca tumora pe care a avut-o este canceroasa sau nu.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro