PRIMELE IMAGINI CU LIA OLGUTA VASILESCU MIREASA.

Zi mare pentru Lia Olguta Vasilescu! Fostul ministru al muncii s-a casatorit, iar alesul inimii sale este tot un politician, vicepresedintele Senatului, Claudiu Manda. Cununia a fost oficiata de primarul Craiovei, Mihail Genoiu, iar evenimentul a avut loc in Sala Mare a Primariei Craiova.

Conform gds.ro, petrecerea de dupa cununie ar avea loc in localul Chicago din Craiova. Cununia religioasa este programata pe 30 martie, iar petrecerea o sa aiba loc la Riviera Ballroom, un cort special amenajat pentru astfel de evenimente, care apartine nasului Ovidiu Flori, primarul comunei Isalnita.

„Nasii vor fi niste prieteni, respectiv un fost secretar de stat Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitati foarte multi prieteni si colegi apropriati”, au mai precizat surse pentru Mediafax.
loading...
Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda se afla fiecare la cea de-a doua casatorie. Ea a divortat de Ovidiu Wlassopol, el, de Adina Turcu. Cei doi se cunosc din 1997 si au, fiecare, un copil din casatoriile anterioare.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro