Raluca de la Puterea Dragostei a fost si blonda! Cum arata atunci iubita lui Ricardo

Raluca de la Puterea Dragostei a fost iubita lui Adrian, iar acum face un cuplu cu Ricardo in casa iubirii.

Raluca este una dintre cele mai indragite concurente din casa de la Puterea Dragostei. Desi a fost tot timpul intr-un cuplu, Raluca este admirata si de alti baieti din casa.

Putini sunt cei care stiu ca in urma cu vreo doi ani, Raluca arata complet diferit fata de cum este acum. Era blonda si isi incretea parul de cele mai multe ori.

Cum vi se pare ca arata mai bine? Blonda sau roscata?

loading...
Raluca Maria Munte pe numele complet are 23 de ani si a lucrat in domeniul imobiliar, urmand traditia familiei, atat mama cat si tatal ei activand in domeniul constructiilor. Spune ca este adepta a relatiilor lungi, stabile, bazate pe incredere.
Inainte de a intra in casa de la Puterea Dragostei, Raluca a fost logodita, insa din pacate relatia s-a incheiat inainte de casatorie. Si la Puterea Dragostei, Raluca a avut parte de o cerere in casatorie. Adrian, primul partener al Ralucai, a cerut-o de sotie intr-un mod romantic, dandu-i si inelul de logodna. Cei doi s-au despartit la doar cateva zile dupa aceea, iar Adrian a fost eliminate din show. Acum, Raluca formeaza un nou cuplu cu Ricardo.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro