Richard Gere a devenit din nou tata, la varsta de 70 de ani

Richard Gere a devenit tata pentru a doua oara, la doar cateva luni de la cea de a 70-a aniversare, dupa ce sotia sa, Alejandra Silva, a nascut un baietel in urma cu cateva zile.

Actorul a devenit din nou tata la sapte luni de cand a implinit 70 de ani, potrivit revistei spaniole Hola!

Alejandra Silva, in varsta de 36 de ani, a nascut, un baietel, in New York, in urma cu cateva zile. Numele bebelusului inca nu a fost facut public. Richard Gere mai are un baiat, Homer James Jigme, in varsta de 18 ani, cu fosta sa sotia, Carey Lowell.
loading...
Alejandra mai are si ea un baiat, Albert, din casnicia cu Govind Freidland. Frumoasa blonda a confirmat ca va deveni mama in luna septembrie a anului trecut, cand a postat pe Instagram o fotografie cu Dalai Lama, care ii binecuvanta sarcina. „Un moment special ce a avut loc in urma cu cateva minute… Am primit binecuvantari pentru darul nostru pretios ce urmeaza sa vina… nu am putut sa anuntam inainte sa ii spunem lui Dalai Lama”, a scris atunci Alejandra pe reteaua de socializare. Vestea sarcinii au primit-o la doar sase luni de la momentul in care au spus „DA” in fata ofiterului Starii Civile din Spania. Dupa nunta, Gere a declarat pentru Hola!: „Sunt cel mai fericit barbat din univers si cum as putea sa nu fiu. Sunt insurat cu o femeie frumoasa, sensibila si amuzanta care si-a luat angajamentul de a ajuta oameni si este si o mama grozava”.

Sursa foto: Northfoto / sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro