Scandal monstru la „Puterea Dragostei”!

Ricardo si Alex au fost protagonistii unui scandal monstru in aceasta editie a emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D. A plecat de la cateva glume, dar lucrurile au degenerat foarte tare.

Ricardo si Alex au inceput prin a se ironiza unul pe celalalt, insa cearta dintre ei a luat o turnura cu totul neasteptata.

„Ia, gata cu glumele ca ma enervezi deja! Vezi ca eu nu sunt ca ala”, l-a amenintat Ricardo pe Alex. „Vezi ca iei galben”, l-a avertizat Alex pe Ricardo, insa acesta nu a tinut cont de avertismentul lui.
loading...
Ricardo s-a ridicat in picioare, s-a indreptat spre Alex, insa a fost oprit de Andy. Nu s-a terminat aici. Cateva momente mai incolo, Ricardo l-a scuipat pe Alex, iar Alex a replicat, scuipandu-l si el. Lucrurile ar fi degenerat intr-o bataie de strada intre cei doi, daca baietii din casa „Puterea Dragostei” nu ar fi intervenit. In cele din urma Ricardo a mers in casa fetelor, iar cei doi s-au calmat.
Bogdan, liderul saptamanii in casa baietilor de la „Puterea Dragostei”, a incercat sa aplaneze conflictul. El i-a propus lui Alex sa dea mana, acesta a acceptat, iar ulterior s-a indreptat in casa fetelor, unde se afla Ricardo. Ricardo nu a vrut sa dea mana cu Alex, insa a fost si el linistit de catre fete.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro