Scene halucinante cu tanara din Buzau!

Valentina, tanara din Buzau, a fost omorata fara mila de fostul ei prieten

Moartea Valentinei, tanara care ar fi fost incendiata cu benzina de fostul iubit Cosmin Dan, un barbat rebel, a uimit o tara intreaga.

La doar 21 de ani, Daniela Valentina Nica a avut parte de o moarte cumplita! Fostul ei prieten, Cosmin Dan,un tanar de aceeasi varsta, suparat ca fata ar fi avut o discutie, nu tocmai ortodoxa, cu actuala lui partenera de viata, a batut-o cu bestialitate, apoi i-a dat foc! Dupa ce a stropit-o cu benzina, criminalul i-ar fi dat foc cu bricheta dupa care a fugit din apartament.

Drept dovada, cadavrul fetei, gasit de catre angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, avea urme de ardere si carbonizare. ”Din actul medico-legal rezulta ca moartea victimei a fost violenta, s-a datorat insuficientei cardio-respiratorii acute, consecinta unor arsuri grad. II-IV, pe 100% din suprafata corporala, precum si a intoxicatiei acute cu mononid de carbon. Leziunile traumatice – arsuri grad II-IV – s-au putut produce prin expunere la flacara si au legatura de cauzalitate directa cu decesul”, au spus procurorii.

loading...
Pe de alta parte, exista martori care au descris scene de cosmar in acest caz. Tanara ucisa in Buzau ar fi murit in mari chinuri! ”Valentina a iesit in flacari pe balcon si urla de durere! Striga disperata sa fie salvata”, au dezvaluit persoane de la fata locului!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro