Toata lumea vorbeste despre starea Gabrielei Cristea, dar uite cum se simte cu adevarat Tavi Clonda inainte sa devina din nou tata!

Tavi Clonda, cum se simte inainte sa devina, din nou, tatic! Artistul este extrem de emotionat!

Adelina Pestritu a implinit 32 de ani, eveniment marcat cu o petrecere de zile mari, cu 200 de invitati, cantareti celebri, tinute demne de Hollywood, un tort spectaculos, cadouri de senzatie, delicatese culinare si niste deserturi care te fac sa uiti de orice dieta.

Frumoasa bruneta, logodnicul ei, Virgil, si prietenii lor s-au distrat pana la primele ore ale diminetii. Printre vedetele prezente la party-ul inceputului de an s-au numarat Mihaela si Mircea Geoana, Cristina Siscanu, Madalin Ionescu, Natalia Mateut, Minodora, Xonia, Roxana Ciuhulescu, Diana Parvu, Ellie White, Alex Erbasu, Joseph Hadad, Tavi Clonda, Denisa Tanase, designerul Paula Milea, Oana Roman si Anca Ciota. Cea care a fost insa sufletul petrecerii a fost nimeni alta decat Gabriela Cristea.

Insarcinata in luna a opta, protagonista noastra a purtat o rochie scurta care-i venea foarte bine si s-a simtit extraordinar. Si sa nu credeti ca indragita vedeta a stat doar la masa. Nicidecum! Graviduta a dansat impreuna cu Cristina Siscanu, nasa fetitei ei, iar Tavi Clonda s-a uitat cu multa dragoste la sotia lui, intr-o forma de invidiat.

loading...
La petrecere, vedeta le-a marturisit prietenilor ei ca Tavi este din ce in ce mai emotionat, rolurile in casa inversandu-se. Daca in luna a cincea a sarcinii prezentatoarei tv artistul era „stanca” familiei din punct de emotional, acum Gabi este cea care-l incurajeaza si ii spune ca totul va fi bine.

„Trec de la o stare la alta. In urma cu cateva zile, de dimineata, am avut un mic incident, cand m-am enervat, pur si simplu, degeaba. M-am lovit cu usa si am inceput sa plang si sa ma cert cu ea. Era o chestie minora, dar nu m-am putut abtine. Tavi a venit, m-a luat in brate si a zis „usa rea, pleaca de aici”. Ma trateaza ca pe un copil, pentru ca toanele mele chiar sunt de copil in aceasta perioada”, spunea vedeta in urma cu trei luni.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro