Tudor Niream, adolescentul din Salaj disparut de peste doua luni, a fost gasit

Trupul neinsufletit al lui Tudor Niream a fost gasit in apele lacului Virsolt, in judetul Zalau. Baiatul era disparut de peste 2 luni de zile, dupa ce a plecat de la casa bunicilor sai.

Pompierii au intervenit imediat pentru scoaterea cadavrului din apa, potrivit primarului comune Virsolt, Breda Lajos. „Cadavrul a iesit la suprafata si a fost vazut de o persoana care lucreaza acolo la baraj. Este vorba despre cadavrul lui Tudor. Trupul lui a fost transportat la Zalau pentru autopsie.

A fost mai cald si cadavrul lui a iesit la suprafata. Eu am zis ca acolo la baraj este, pentru ca l-am cautat peste tot si nu am reusit sa dam de el. Chiar in urma cu trei zile am fost cu politia la pivnita unei Biserici Catolice din Recea sa vedem daca e acolo si nu a fost, iar astazi a fost gasit in lacul Virsolt. Suta la suta este el”, a spus Breda Lajos, primarul comunei Virsolt, potrivit Observator.
loading...
Tudor Niream, in varsta de 15 ani din Zalau, a fost dat disparut in seara zilei de 23 noiembrie. El se afla la bunicii sai, insa le-a spus acestora ca merge sa se plimbe. De atunci, baiatul nu s-a mai intors acasa. A fost dat in urmarire nationala, iar zeci de persoane – politisti, jandarmi si voluntari – l-au cautat peste tot.

sursa: libertatea.com

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro