Valentina Pelinel a dezvaluit numele gemenelor.

Recent, in cadrul unui interviu televizat, Valentina Pelinel a dezvaluit numele gemenelor sale si ale lui Cristi Borcea, care se vor naste peste doua luni. Fostul model a surprins pe toata lumea, declarand ca micutele vor purta acelasi nume!

Acum cateva luni, Valentina Pelinel anunta ca ea si Cristi Bocea vor deveni din nou parinti, fostul model urmand sa nasca in aceasta primavara. La 38 de ani, Valentina arata senzational si are un tonus de invidiat. Chiar daca, deocamdata, in sarcina, a luat 15 kilograme – iar cu Milan, pana la final, a acumulat 26 de kilograme –, Valentina inca nu a renuntat la tocuri si la tinutele elegante si face in continuare sport.

Invitata la Star Matinal, Valentina Pelinel a dezvaluit pentru prima oara numele gemenelor sale si ale lui Cristi Borcea. Fostul model a facut o alegere neasteptata, dar nu in privinta numelui, ci a faptului ca ambele micute se vor numi la fel: „Mi-am dorit tare, chiar si dupa Milan, sa mai am copii. Imi doream foarte tare inca un copil, nu neaparat doi. (…) M-au cuprins toate emotiile si asa o adrenalina… Cristi s-a bucurat tare! (…) Maria o sa fie un nume. Vor avea, evident, si un nume de sfant. Vor fi amandoua Maria’, a declarat Valentina pentru Star Matinal.
loading...
Ultimul Craciun in trei
Cat despre planurile de Sarbatori, Valentina a povestit ca vor petrece Craciunul in familie, ultimul Craciun in trei, deoarece din luna martie familia lor se va mari: „O sa petrecem Craciunul in familie. Am facut un bradut rosu, asa cum imi place mie. Mosul o sa vina incarcat cu daruri acum. La noi venea cu chestii modeste. (…) Mai am in jur de doua luni. Undeva de martisor acolo’.
Cei doi viitori parinti deja s-au pregatit pentru venirea pe lume a micutelor, care, evident, vor fi foarte rasfatate: Aveam doua patuturi de la sora mea, care are tot gemene. A aparut o ocazie, mi-a placut un proiect si o sa transform camera intr-una de printese’, a mai spus Valentina.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro