Adrian de la ”Puterea Dragostei” reactie SOCANTA.

Oare Adrian incalca voit regulamentul din Casa Puterea Dragostei? Asa a fost surprins de ceilalti concurenti!

In editia de astazi, concurentul Adrian a dorit sa se odihneasca mai mult, caci, asa cum declarase si el in editiile anterioare, ar pierde noptile vorbind cu Larisa, tanara pe care si-o doreste in viata lui, dar si in Casa Puterea Dragostei.

Cu o atitudine lejera, Adrian s-a afisat langa ceilalti concurenti din Casa Puterea Dragostei imbracat intr-o pereche de pantaloni short, un tricou si descult! Fara a avea teama ca ar putea fi descalificat din emisiune, caci in regulament se precieaza ca participantii nu au voie sa doarma in timpul emisiunii, Adrian s-a intins pe canapea si si-a „sfidat” colegii de platou.

Odata ce a aparut pe televizor mesajul ”Liderul casei trebuie sa-l trezeasca pe Adrian!”, Hamude a luat atitudine si a mers direct la canapeaua pe care el se odihnea. Dupa ce l-a trezit, Hamude i-a inmanat tricoul cu ”Pedepsit”, ceea ce inseamna ca pentru o perioada va trebui sa stea izolat.

loading...
Fetele, pe de alta parte, au inceput sa-l imite pe Adrian din Casa Baietilor, si mai mult decat atat, Bianca si Simona au mers sa ii puna faina in cap, apoi au fugit inapoi in casa lor. Nici Adrian nu s-a lasat mai prejos, asa ca, descult, a luat-o la fuga spre Casa Fetelor.

Nu i-a trebuit mult, iar Adrian vrea sa raspunda glumei, astfel ca a mers in bucataria fetelor si a facut un ”cocktail” din ingredientele din frigider si bucatarie. Intentia lui este de a intoarce moneda!

Adrian, plin de sange
”Imi pare atat de bine ca i-am dat cu lapte praf pe Adrian”, a spus Simona.

”Vedeti ca e taiat tot la mana si a rupt usa! Calmati-l”, a spus Mary.

”A dat cu pumnul”, a spus Simina.

Adrian: ”Am dosare penale”
”Am spart usa de nervi. M-a luat somnul si nu am putut sa ma trezesc pentru ca sunt foarte obosit. Nu pot sa intru pentru ca sunt foarte obosit. Nu e bine sa se joace cu nervii mei cand sunt obosit, am dosare penale la politie din cauza asta. Nu e bine ce au facut dupa, de ce au fugit dupa? Putea sa dea altundeva, nu in ureche”, a spus Adrian plangand.

”Ti-ai zdrelit mana in 5 locuri, e normal? Linisteste-te”, a spus Andreea Mantea.
”Daca mi s-a dat tricoul asta, sa nu ma bage nimeni in seama”, a continuat Adrian.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro