Al cui este apartamentul de 1 milion de euro in care s-a pozat Bianca Dragusanu.

S-a speculat mult cu privire la penthouse-ul unde s-a pozat Bianca Dragusanu recent, toata lumea intrebandu-se daca acel apartament superluxos este al blondinei sau daca s-a impacat cu iubitul ei milionar. Iata insa ca, recent, s-a elucidat misterul.

In timpul relatiei cu omul de afaceri Alex Bodi, Bianca Dragusanu a locuit intr-un penthouse de un milion de euro, alaturi de iubitul ei, iar pozele postate de vedeta din interiorul apartamentului i-au lasat pe fanii ei fara cuvinte. Penthouse-ul nu-i apartine Biancai, ci fostului ei iubit, omul de afaceri Alex Bodi, alaturi de care vedeta a locuit o vreme. Dupa o relatie cu destule suituri si coborasuri, cei doi s-au despartit, iar Bianca a parasit cel mai inalt penthouse din Bucuresti si s-a intors in locuinta sa din complexul rezidential de pe malul Lacului Tei.

Intr-un interviu Alex Bodi a facut lumina atat cu privire la provenienta apartamentului, care este detinut de el si de partenerul sau de afaceri, cat si cu privire la despartirea dintre el si Bianca, pe care a confirmat-o in mod oficial. Chiar daca nu mai sunt impreuna, omul de afaceri i-a permis Biancai sa pozeze pentru niste reclame in apartamentul sau cu priveliste spectaculoasa, insa relatia lor s-a incheiat. In pofida faptului ca au avut o relatie furtunoasa, de pe urma ei Bianca s-a ales si cu niste amintiri frumoase, dar si cu niste cadouri spectaculoase, printre care si doua ceasuri foarte scumpe…
loading...
Iata ce a declarat Alex Bodi cand a fost intrebat despre penthouse si fotografiile facute de Bianca acolo: „Apartamentul nu este al Biancai, ea a locuit din cand in cand la mine, cred ca e normal intr-o relatie sa se intample asta. Acum, dupa ce ne-am despartit, iti dai seama ca nu mai locuieste aici. Bianca si-a facut acele poze la niste haine, probabil ca i-a placut decorul, panorama. Au fost facute cu acordul meu, ea m-a intrebat daca poate sa le faca si eu i-am spus ca da. Acum, in apartament locuim eu si asociatul meu”.



sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro