Am aflat IN PREMIERA unde sunt cazati cu adevarat concurentii de la „Puterea Dragostei”! La ce distanta stau fetele de baieti in Istanbul!

Concurentii de la „Puterea Dragostei” locuiesc in Istanbul. Desi, s-a vorbit mult pe tema hotelului la care sunt cazati acestia, imagini nu au aparut pana acum! WOWbiz.ro vi le prezinta in exclusivitate!

Reporterii au aflat unde locuiesc, cu adevarat, concurentii de la Puterea Dragostei. Baietii stau la un hotel, iar fetele la altul.

Se stie ca regula cea mai importanta pe care trebuie sa o respecte concurentii de la Puterea Dragostei este ca, in afara emisiunii, fetele sa nu se vada cu baietii decat atunci cand au acordul productiei si in prezenta cuiva din echipa. Iar pentru a nu ceda tentatiei si pentru a nu se intalni intamplator… sau nu, chiar si pe holuri, baietii locuiesc in alt hotel, la o distanta considerabila de locul de cazare al fetelor.

Zilele trecute, intr-un live, Ricardo, aflat in restaurantul hotelului sau, unde lua micul dejun cu Hamude, a fost intrebat de fanii emisiunii unde este Raluca.

loading...
”Raluca sta intr-un hotel la 10 km de mine. Eu stau la altul (nr. hotel) cu baietii. Stam separat”, a marturisit Ricardo.

Pana acum, au aparut in pozele facute de concurenti sau in live-urile lor, scurte imagini din hotelurile in care sunt cazati. Reporterii va prezinta azi imagini din cele doua hoteluri luxoase din Istanbul si cum arata camerele in care stau fetele, dar si baietii.
Fetele de la Puterea Dragostei, cazate intr-un hotel de langa Piata Taksim
Fetele sunt cazate intr-un hotel aflat in apropiere de renumita Piata Taksim, adica in ceea ce este considerat centrul Istanbului, locul in care se afla numeroase magazine si restaurante. Desi se afla intr-o zona sigura, fetele au un program special, asa dupa cum au marturisit chiar ele in emisiune: ”Pe noi, de la 10 seara nu ne mai lasa sa iesim din hotel”.
loading...
Pe de alta parte, baietii sunt cazati intr-un hotel mai nou, la o distanta, asa cum spunea si Ricardo, de circa 10 km de centrul Istanbului, si deci si de hotelul fetelor.

Hotelul baietilor este modern, iar sala de sport de acolo e deja cunoscuta datorita numeroaselor poze postate de baieti pe coturile lor de socializare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro