ANA MORODAN A AJUNS LA PSIHIATRU DUPA EXPERIENTA ASIA EXPRESS

Concurenta intr-unul dintre cele mai dure reality show-uri din Romania, Ana Morodan a marturisit ca experienta de la Asia Express a marcat-o si chiar a avut nevoie de ajutorul unui psihiatru atunci cand a ajuns acasa.

Multi ar fi crezut ca ”sarea si piperul” din emisiunea Asia Express, Ana Morodan si Adrian Telespan, joaca probabil un rol, date fiind reactiile lor foarte ”colorate”. Nu a fost chiar asa, a lamurit situatia chiar Ana Morodan, care a vorbit intr-un interviu pentru viva.ro cat de traumatizanta si dura a fost aceasta experienta.

Ba mai mult decat atat, stilista a marturisit ca a avut nevoie de consilierea unui psihiatru atunci cand a ajuns acasa.

”Am facut stres post-traumatic, conform psihiatrului. Am crezut ca mi-am pierdut si mintea in India, nu doar kilograme. Mi-a zis ca am fost foarte epuizata inainte sa plec (sindromul burn out)… Mi se parea ca vorbeste o voce cu mine, ca sunt atacata energetic.. (…) Asia Express este cea mai dura si socanta experienta pe care am trait-o vreodata”, a declarat vedeta pentru revista Viva!.

loading...
Conditiile vitrege din acest concurs au facut-o sa-si schimbe inclusiv obiceiurile alimentare. Recunoaste insa ca nu poate renunta de tot la pasiunea ei pentru..burgeri!
”Fiind atata timp in India, si ei fiind mare parte vegetarieni, noi acolo am mancat foarte multe salate, foarte mult crud, foarte multe legume, si m-am obisnuit asa, habar n-am, nu stiu… N-as putea sa nu mai mananc burgeri, burgerii sunt viata mea, si pizza, si pastele, si toate prajiturile de pe planeta!”, a mai declarat Morodan in cadrul interviului.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro