Andreea Balan a iesit din operatie! Poza horror de pe patul de spital

Andreea Balan a iesit din sala de operatii in aceasta seara, dupa ce a ajuns de urgenta cu hematoame. Uite cum se simte artista.

Andreea Balan a postat pe retelele de socializare o imagine din spital, in aceasta seara, dupa ce a iesit din blocul operator. Asa cum declara si artista, operatia a decurs bine, iar hematoamele au fost eliminate. Totodata, artista a marturisit ca operatia aceasta o doare cat celelalte doua la un loc.

”M-am trezit, sunt ok, si sunt atent supravegheata si monitorizata. Operatia a decurs bine si s-au eliminat toate hematoamele. Acum ma “lupt” cu durerea fizica deoarece aceasta operatie ma doare cat celelalte 2 la un loc. Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase si de incurajare. Ma ajuta mult…”, a spus Andreea Balan de pe patul de spital.
loading...
Cantareata a marturisit ca o ingrozesc perfuziile. „Am inceput sa am spaima de ace, de perfuzii. Dupa atatea perfuzii si intepaturi, ma apuca tremuratul cand vad ace si perfuzii”, a precizat Andreea Balan.
„A avut o problema de coagulare a sangelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problema genetica. Putea sa moara, sigur, hemoragia este foarte grava. Este bine ca a observat la timp si a mers la medic. O cauza poate fi faptul ca are o problema de coagulare a sangelui, dar aceste probleme se pot depista doar in cazul unor analize mai amanuntite, pot fi cauze genetice. Astfel de cazuri se intampla foarte rar, cate gravide ati auzit sa pateasca asa? Controalele la medic dupa operatia de cezariana se fac in functie de pacienta, pot fi zilnice, daca lauza are complicatii dupa operatia de cezarina, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de catre chirurgul care a efectuat operatia. Se fac controale la trei zile, dar ea inca era in spital. O saptamana, sase saptamani, sase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide si zilnic. El stabileste”, a declarat medicul care a operat-o a doua oara pe cantareata, Ovidiu Penes.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro