Andreea Balan a povestit ce s-a intamplat in seara cand a fost operata

Dupa stopul cardiac suferit luni seara, in timpul operatiei de cezariana, Andreea Balan a postat, miercuri seara, prima imagine cu ea si cu fetita ei nou-nascuta. In aceeasi seara, vedeta a intrat in direct prin telefon in emisiunea ”Acces direct” si a povestit ce isi aminteste din seara cand a ajuns la un pas de moarte. ”Am trecut prin focuri periculoase.

Aceasta embolie pur si simplu iti provoaca soc, stop cardiac, lichidul amniotic intra in sange, nu se stie de ce. La mine s-a intamplat dupa ce au scos copilul sanatos”, a povestit Andreea. I s-a spus ca fetita i-a fost pusa langa obraz, a pupat-o, insa ea nu isi mai aminteste aceste detalii. ”George era afara. Se uita pe geam, a vazut tot. Eu am fost inconstienta vreo 20 de ore.

Abia astazi tin minte cu adevarat ce s-a intamplat. O tin in brate, nu ma dezlipesc de ea. E foarte mititica. Am si uitat ca si Ella Maya era mititica. Are par mult, brunet asa. Eu astazi am ajuns in salon. Doctorul Herghelegiu a venit de acasa in cinci minute si mi-a povestit ca eram la un pas sa mor. Am ramas asa… nu mi-am dat seama ca a fost atat de grav.
loading...
Sunt fericita ca a trecut moartea pe langa mine. Am doi copii sanatosi. Important era ca fetita sa fie sanatoasa. Se poate intampla oricui, e un caz foarte rar. Abia acum vorbesc si cu George, lucida fiind. El a venit ieri, alataieri, mi-au spus ca a vorbit cu mine, dar nu imi aduc aminte. Au stat cu lacrimi in ochi si cu frica”, a mai spus Andreea Balan.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro