ANDREEA BALAN S-A EXTERNAT! SOLISTA SI-A DUS BEBELUSUL ACASA

Andreea Balan s-a externat, vineri, de Ziua Femeii! Solista si-a dus, in sfarsit fetita acasa, pe Clara Maria, dupa cinci zile petrecute in clinica privata unde a nascut. Artista a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana si a stat la terapie intensiva.

Andreea Balan s-a externat! Solista si-a dus bebelusul acasa
Potrivit Spynews, solista a plecat acasa pe picioarele ei, semn ca se simte mai bine dupa momentele grele prin care a trecut. Andreea Balan radia de fericire la iesirea din clinica si era insotita de sotul ei, George Burcea Cei doi soti mai au o fetita, pe Ella Maya, in varsta de 2 ani.

Andreea Balan a fost la un pas de a-si pierde viata, dupa ce a intrat in stop cardio-respirator la un minut dupa ce medicii i-au scos copilul.

Artista a fost inconstienta mai bine de 20 de ore, iar sotul sau a fost cel care a stat in permanenta langa ea.

loading...
”Incidentul care s-a petrecut in timpul operatiei cezariene este unul foarte rar, care nu poate fi prevazut prin investigatiile anterioare, undeva 1 la cateva zeci de mii de cazuri”, a spus medicul care a salvat-o pe Andreea Balan, pentru stirileprotv.ro.

Cantareata nu are voie sa depuna efort, datorita organismului destul de slabit, dupa ce a fost la un pas de moarte. Andreei Balan ii va trebui o perioada de cel putin sase luni pana va reveni la viata de artist.

”Din ceea ce am inteles, va fi nevoita sa astepte cel putin sase luni pana se va intoarce pe scena. Ba chiar mai mult, Andreea nu va avea voie sa faca niciun fel de efort cel putin jumatate de an, nici sa cante nu va avea voie.

Nu mai spun de dans, va fi o problema mult timp de acum inainte. Medicii i-au spus sa aiba mare grija in perioada de recuperare. Andreea voia sa stea cateva luni acasa, apoi sa revina la concerte.

Ea a explicat ca ea este cea care are grija, financiar, de familie si de cei din trupa ei, iar o pauza prea mare ii aduce pierderi materiale greu de suportat. Acum insa, daca va ajunge pe scena in iarna e mare lucru”, au declarat surse din preajma solistei, pentru Wowbiz.

sursa: verdict.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro