Andreea, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, adevarul despre relatia cu Jador! Cine a facut pozele cu cei doi?

Jador a facut publice cateva imagini in care apare alaturi de Andreea Curiman, fosta concurenta de la Puterea Dragostei. Jador a lasat sa se inteleaga ca ar face un cuplu cu frumoasa bruneta.

Ei bine, Andreea Curiman spune adevarul despre relatia ei cu Jador, dupa aparitia pozelor cu ei doi impreuna.

”Nu e nimic intre noi. Suntem doar prieteni. Ieri (n.r. marti) ne-am intalnit la o cafea, in Bucuresti, pentru a discuta despre o posibila colaborare profesionala intre noi. Am discutat despre proiectele noastre. Pozele au fost facute pentru ca el si-a dorit sa o faca geloasa pe Simina, pentru a vedea cum reactioneaza ea”, ne-a spus Andreea Curiman.
loading...
De altfel, in poze, Andreea il pupa pe obraz pe Jador. Atat! ”Nici nu avea ce altceva sa fie. L-am pupat doar pe obraz. Iar pozele respective sunt facute de iubitul meu, care a fost la masa cu noi tot timpul”, ne-a povestit Andreea, care s-a distrat tare cand a vazut pozele aparute cu ea si Jador.
In urma cu cateva zile, Andreea Curiman a dezvaluit ca are un nou iubit. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a precizat ca s-a indragostit dupa ce a parasit emisiunea. Ea a spus ca iubeste din nou, dar vrea sa tina relatia deocamdata departe de ochii lumii.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro