Andreea Mantea, Cristi Mitrea si fiul lor, la restaurant in Istanbul.

Andreea Mantea si Cristi Mitrea, din nou impreuna. De data asta, cei doi, alaturi de baietelul lor, au fost surprinsi la un restaurant in Istanbul, acolo unde vedeta locuieste impreuna cu David, pentru o perioada de cateva luni.

Aflat in Istanbul, alaturi de mama lui, David s-a apucat sa faca un colaj cu gargarite. Andreea Mantea a pus o poza cu David pe Instagram si a dezvaluit ce spunea el in timpul acestei activitati.

„Micul meu artist. Lavinia (n.r. sora Andreei Mantea, matusa lui David) este cea mai mica gargarita, este cat un bob de fasole, pentru ca ea nu mananca si nu s-a facut mare. Tata este gargarita cea mai mare pentru ca el este cel mai mare si cel mai grasan! Urias”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.
loading...
Cristi Mitrea a comentat imediat. „Multumesc! Apreciez! A vrut sa spuna voinic. Tata fit”, a comentat el. „Da, da! Batman, Batman”, a raspuns Andreea Mantea. „Haiosilor”, a mai spus Cristi Mitrea.
Cristi Mitrea este un cunoscut luptator de MMA. Acesta s-a facut remarcat in lumea mondena dupa ce a inceput o relatie cu prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, pe care a cunoscut-o la show-ul Burlacita. Din povestea lor de dragoste a rezultat un baietel, David, de care se ocupa amandoi, chiar daca sunt despartiti.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro