Antonia a facut anuntul despre al patrulea copil!

Antonia a vorbit despre posibilitatea de a avea al patrulea copil. Cantareata a marturisit ca nu ar spune nu unui al patrulea copil.

„Am fost recent in Italia. Am fost si cu Alex. Am fost la Maya, a crescut, e foarte frumoasa si talentata. Danseaza si se uita pe Internet la tutoriale cu machiaj. M-a uimit. Momentan nu mai vrem, dar pe viitor, cine stie. Nu am inchis poarta de tot. Poate apare si al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiti asa.

Imi place foarte mult sa stau acasa cu Alex si cu copiii, sa ne uitam la filme. Dominic si Akim au crescut acum si se iubesc foarte mult. Bine, mai sunt si certuri. Eu sunt seful in casa, ei cu mine stiu de frica. Cand fac cate o prostioara nu-i pedepsesc, doar ridic putin vocea la ei, se sperie si se potolesc imediat”, a declarat Antonia, citata de Click.
loading...
Cantaretul a povestit despre perioada in care a cunoscut-o pe mama copiilor lui si cum au ajuns sa formeze unul dintre cele mai stabile si indragite cupluri de la noi.

”Ne stim din 2009, adica la inceput am fost prieteni cativa ani si o perioada nu cred ca ne-am mai intalnit asa des. Ne-am revazut dupa ce Antonia a divortat. Eu nu eram prea fericit pentru ca si eu eram la sfarsitul unei casnicii, eram tristut. La sfarsitul anului 2012 ne-am tot revazut si ne-am indragostit. Era o perioada in care amandoi aveam nevoie de iubire si am avut noroc ca am fost exact oamenii potriviti care sa ofere genul acela de iubire celuilalt. Si tu iti doreai iubire mare, si eu”, iar Antonia a completat: ”Da. Confirm”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro