Avem cele mai frumoase imagini cu Plusica!

Raluca Marina, alias Plusica de la ”Puterea dragostei” a acceptat provocarea si a pozat in dres de baie.

Plusica de la ”Puterea dragostei” a pozat in costum de baie, la piscina. La 20 de ani, Marina a acceptat fara sa ezite provocarea. ”Nu am mai pozat niciodata, dar sper sa ma descurc”, ne-a spus Plusica inainte de sedinta foto. ”Am mai avut cateva fotografii in costum de baie pe Facebook si Instagram, dar le-am sters inainte sa merg la emisiune. Cred ca a ramas doar una, nu sunt sigura”, a mai spus tanara.

Sedinta foto a fost realizata la piscina Daimon Club din Bucuresti, iar Marina s-a comportat senzational pe tot parcursul ei. Nu ai fi zis niciodata ca e prima oara cand e in fata obiectivului. A trecut de la imaginea de ”pustoaica nevinovata” la cea de ”femeie fatala” cu o dezinvoltura pe care o intalnesti doar la fotomodelele profesioniste.
loading...
Raluca Marina Gheorghe are 20 de ani si a lucrat ca hairstylist pana anul trecut. Emisiunea ”Puterea dragostei” a transformat-o peste noapte intr-o mica vedeta. ”Acum ma recunoaste lumea pe strada. Nu m-am obisnuit cu asta”, spune Plusica. In cateva luni a ajuns de la 1000 de urmaritori pe Instagram la peste 180.000! A ramas insa o tipa modesta, extrem de atasata de mama ei pe care o considera cea mai buna prietena. Parintii ei au divortat pe vremea cand ea era doar un copil si are doi frati vitregi dupa tata. Se descrie ca fiind buna la suflet, uraste minciunea si spune ca ii place sa spuna mereu lucrurilor pe nume.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro