Bianca Dragusanu, in razboi cu Andreea Balan!

Bianca Dragusanu a criticat-o dur pe Andreea Balan, dupa ce cantareata a pus-o la zid pentru comportamentul ei din emisiune,

Comportamentul Biancai Dragusanu a uimit pe toata lumea atunci cand, in cadrul unui show de televiziune, ea a injurat fara sa-i pese de camerele de filmat. Printre persoanele caer au criticat-o dur pe diva a fost chiar Andreea Balan care, imediat dupa difuzarea imaginilor, a publicat un mesaj in acest sens.

Bianca Dragusanu a dat replica tuturor celor care au criticat-o, acuzandu-i pe acestia de ipocrizie.

„Intelegi, am o problema, nu vorbesc engleza (…) Sfanta Filofteia asta nu poate sa nasca din cauza faptului ca eu nu vorbesc engleza bine si e scarbita (gesticuleaza ironic, n. red.) ca ea, daca se loveste la un degetel, ea incepe sa zica ”Fu#$%^ degetelul ma#$, au, m-am lovit!”, spunea Bianca Dragusanu.

loading...
„Eu am injurat ca o nesimtita ce sunt, dar aceasta emisiune a fost patru zile doar despre mine. Eu am injurat in aceasta emisiune TV, iar foarte multa lume nu a mai putut sa isi hraneasca copiii, unele nu pot sa nasca, de fapt… Au o problema: sunt ori constipate, ori au o problema cu nasterea, gen Andreea Balan nu poate sa nasca din cauza faptului ca eu am injurat in emisiune! Ce ne facem? Naste, si naste doua fetite care vor injura de la prima rasuflare…”, spunea Bianca Dragusanu.
Diva blonda a declarat chiar ca a fost fan al cantaretei, dar s-a aratat foarte dezamagita de felul in care a reactionat ea, desi nu a fost singura persoana publica care a pus-o la zid. Si Bianca Roman a spus ca a fost un mare admirator al ei pana a vazut imaginile cu ea iesindu-si din fire. Nici CRBL nu s-a abtinut si a criticat-o pe fosta sotie a lui Victor Slav.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro