Bianca, prima reactie dupa ce None a fost eliminat

Bianca de la Puterea Dragostei se bucura ca None a fost eliminat.

Bianca de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite fete din casa. Ea s-a indragostit de None, insa el nu i-a impartasit sentimentele si, mai mult decat atat, a si facut-o sa sufere. Eliminarea lui a fost motiv de bucurie pentru ea si a ales sa spuna tot adevarul pe Facebook.

„Am plans pentru omul asta trei luni, am aceeptat fiecare umilinta din partea lui pentru ca am fost indragostita de el. Nu a fost bucuria banilor, ci bucuria faptului ca a plecat! Am scapat poate pentru o perioada de un om care mi-a facut atata rau si m-a tratat ca pe ultimul om, stiind sentimentele mele pentru el! Omul asta nu mai merita nici macar un salut din partea mea. Niciodata in viata n-am sa ii mai accept comportamentul! Da, nu am avut nicio remuscare ca a plecat. M-am simtsit, in sfarsit, eliberata! Ma bucur ca a iesit larpele din aceasa casa. Adios strategii!”, a scris Bianca Comanici pe Facebook.
loading...
„Parasesc casa, stiu ca e ciudat, dupa 3 luni si jumatate in care am fost favorit. Eram dezamagit. Sper ca toti din casa sa-si dea seama unde s-a gresit si, atunci cand ma intorc, sa fie altfel. Multumesc Nonisorilor ca m-au votat! Nu am nevoie de strategii ieftine. cine ma iubeste ma voteaza, nu am nevoie de razbunari sau strategii”, a spus Madalin None, refuzand sa accepte propunerea Biancai, care a spus ca isi va ruga fanii sa-l voteze pentru a se intoarce in scurt timp in casa Puterea Dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro