Celine Dion le da replica celor care au acuzat-o ca este piele si os

Cea mai recenta aparitie a lui Celine Dion la un eveniment monden a starnit multa ingrijorare in randul fanilor sai, deoarece artista este atat de slaba, incat pare suferinda de o afectiune in stadiu terminal. Dupa ce a fost acuzata ca este piele si os, Celine a spus ca se simte mai bine ca niciodata…

Celine Dion este foarte pasionata de moda, care, dupa moartea sotului ei, in 2016, a devenit foarte importanta pentru artista. Nu la fel de pasionata este aceasta de parerile celor care au ras de corpul ei. Este foarte clar ca, in momentul de fata, Celine Dion traieste cele mai fericite clipe din viata ei… in privinta fashion-ului – iar acest lucru se observa din plin si pe contul de Instagram al artistei, unde Celine posteaza outfituri fabuloase, amuzante si speciale.

Cu toate acestea, castigatoarea a cinci Premii Grammy a fost atacata chiar de catre fanii sai, carora li se pare ca Celine a ajuns pur si simplu piele si os si care nu s-au sfiit sa-i atraga atentia divei ca este mult prea slaba. Artista nu a stat deloc la discutii cu cei care, aparent, ii vor binele: „Daca imi place, nu vreau sa vorbesc despre asta. Nu va deranjati! Nu-mi faceti poze! Daca va place, eu voi fi acolo. Daca nu, lasati-ma in pace!”. Pe scurt, artista este inflexibila in privinta comentariilor despre aspectul sau fizic. In orice caz, Celine, in varsta de 50 de ani, a recunoscut ca poarta acest gen de haine pentru ca vrea sa fie mai atragatoare. „Inainte eram mult mai conservatori. Fac asta pentru mine. Vreau sa ma simt puternica si feminina”, a declarat artista, care, desi a fost vazuta de nenumarate ori in compania dansatorului ei cu 16 ani mai tanar, in posturi destul de intime, nu recunoaste ca intre ei exista o legatura.
loading...
La scurt timp dupa ce sotul ei, Rene Angelil, a murit, Celine Dion spunea: „El m-a invatat tot. Este singurul barbat din viata mea. Este singurul barbat pe care l-am iubit. N-am sarutat niciun alt barbat in viata mea”. Iata insa ca, la doi ani de la moartea sotului ei, Celine a fost vazuta adeseori in compania unui dansator de-al sau, cu 16 ani mai tanar.
Se zice ca artista si Pepe au inceput o relatie la finele anului 2017, iar in 2018, dupa ce s-au despartit o vreme, s-au impacat. Nu stim daca Celine se straduieste sa arate ca un fotomodel de dragul iubitului mult mai tanar, dar daca este asa… efectul a fost total invers! Faptul ca a devenit piele si os o face pe Celine Dion (49) sa arate cu 20 de ani mai batrana, nu mai tanara! Cine stie? Poate ca asa o place Pepe Munoz…

Desi diva nu recunoaste ca intre ea si Pepe exista mai mult decat o frumoasa prietenie. „Da, exista un alt barbat in viata mea, dar nu barbatul vietii mele. Am simtit o conexiune imediata ca prieteni. Dar haideti sa nu amestecam lucrurile. Suntem cei mai buni prieteni. Sigur ca ne imbratisam si ne tinem de mana si iesim impreuna. Oamenii vad asta. El este un gentleman. Ma tine de mana cand iesim, a declarat Celine, care a tinut sa puna punctul pe i: „Sunt singura, iar cand spun asta, va rog sa ma credeti si sa ma lasati in pace.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro