Cum a facut Andreea Balan stop cardiac! Detalii cutremuratoare

Jurnalistul Florin Condurateanu a dezvaluit la TV cum s-a intamplat ca Andreea Balan sa faca stop cardiac. Acesta a dezvaluit detalii cutremuratoare despre stopul cardiac al celebrei cantarete.

„S-a intamplat ca lichidul amniotic sa intre in artera pulmonara. Asta a dus la o perturbare urmata de stopul cardio-respirator. (…) Ei au reusit sa o scoata imediat. Nu a stat minute care puneau semn de intrebare, au scos-o foarte prompt. A mai aparut un moment de impas apoi, a crescut brusc factorul de coagulare al sangelui. Au inceput sa apara cheaguri. Andreea vorbeste, si-a primit in vizita oamenii dragi, e stabilizata si poate ca de-a lungul timpului noua fetita a ei va afla ca mamica ei cu pericolul ridicarii la cer a adus-o pe lume”, a declarat Florin Condurateanu la TV.

Tatal Andreei Balan, Sandel Balan, a dezvaluit ca „situatia nu este deloc roz” in privinta fiicei sale.
Advertisement

”Nu este deloc roz situatia. Am vorbit cu sotia mea, mi-a spus ca Andreea a petrecut toata noaptea la Terapie Intensiva. Acum, se simte mai bine, dar starea ei este in continuare una problematica din ce am inteles. Normal ca sunt ingrijorat, nici nu pot sa o vad. Prea multe lucruri nu stiu nici eu. Stiu ca stopul cardio-respirator al fiicei mele a intervenit in momentul in care fetita a fost nascuta. Nu sunt de meserie, nu sunt medic sa stiu ce s-a intamplat, sunt insa un tata extrem de ingrijorat”, ne-a declarat, in exclusivitate, Sandel Balan.

loading...
”Pentru ca am primit mai multe solicitari din partea ziaristilor, cu acordul familiei va informam ca evolutia si starea de sanatate a artistei Andreea Balan s-au imbunatatit semnificativ in aceasta noapte. Familia ei a putut sa o viziteze si sa stea de vorba cu ea. Starea ei de sanatate este in continuare monitorizata de echipa medicala care o ingrijeste. Pe masura ce avem noutati vi le vom comunica. Pacienta Andreea Balan a suferit o interventie chirurgicala cezariana, in timpul careia a intervenit un incident obstetrical major, o complicatie critica ce nu putea fi prevazuta la consultiile sau prin investigatiile anterioare. Situatia a fost gestionata cu succes de echipa medicala. Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nasteri. Ca si in cazul tuturor pacientilor Sanador, spitalul nostru respecta dreptul lor la viata privata, astfel ca niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fara acordul familiei”, este comunicatul remis presei de clinica privata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro