De ce merge Monica Anghel la solar?

Monica Anghel a trecut printr-o transformare fizica vizibila si multi ar spune ca a reusit cu succes sa se reinventeze. A scapat de kilogramele in plus, se poate lauda cu o silueta subtire si cu un bronz perfect.

Monica Anghel este complet schimbata dupa ce a slabit spectaculos. Vedeta este plina de energie, si-a schimbat stilul vestimentar, coafura si se simte mai bine ca niciodata. Nu putini sunt cei care s-au intrebat de ce merge Monica Anghel la solar si ce se ascunde in spatele noului look cu care vedeta se mandreste in fiecare fotografie.

De ce merge Monica Anghel la solar?
In fotografiile incarcate pe retelele de socializare, fanii Monicai Anghel au observat ca pe langa silueta subtire, vedeta are tot timpul un bronz perfect. Nu merge in vacante exotice, ci la solar, iar acest lucru are o explicatie care nu tine doar de partea estetica. Monica Anghel a dezvaluit pentru revista Viva! ca bronzul o ajuta sa ascunda o afectiune dermatologica cu care se confrunta si anume cuperoza.
loading...
“Mie imi place sa fiu blonda si tunsa scurt si sa fiu bronzata. Mai este inca ceva, eu pe obraji am cuperoza. Am facut si tratamente cu laser, nu am reusit sa scap de ea, doar ca daca sunt bronzata nu se mai vede atat de tare si atunci imi place foarte tare chestia asta pentru ca pot sa fiu si nemachiata. Eu imi pun foarte multe poze si pe facebook nemachiata. Asta sunt, nu am de ce sa ma ascund. Nu sunt perfecta, nu vreau si nici nu pot. Bine, nu pot nu exista, dar nu vreau sa fiu perfecta. Eu sunt ok cu mine asa cum sunt, e minunat.”, a spus Monica Anghel, intr-un interviu pentru viva.ro

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro