Doamne, cum arata Bianca de la Puterea Dragostei acum ceva timp!

Bianca de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut! Uite cum arata tanara acum ceva timp.

Bianca Comanici are doar 19 ani, dar a devenit o vedeta in toata regula odata cu participarea la Puterea Dragostei, cel mai iubit show matrimonial al momentului. Tanara a castigat de multe ori premiul „favorita saptamanii” si are aproape 200.000 de urmaritori pe instagram, toti sustinand-o si incurajand-o in cele mai grele momente, cand a suferit dupa None si si-a gasit refugiul in mesajele fanilor.

Ei bine, nici cei mai mari admiratori ai protagonistei noastre nu si-ar fi dat insa seama ca adolescenta aceasta din imaginile noastre, care-si schimba culoarea de par o data pe luna este favorita lor.

Inainte sa termine liceul, simpatica Bianca avea podoaba capilara jumatate blonda, jumatate roz, nutrea o apetenta pentru rujul rosu si iesea in evidenta cu o atitudine rebela.

loading...
Bianca de la Puterea Dragostei i-a marturisit de mai multe ori lui None ca il iubeste si ca isi doreste din tot sufletul sa formeze un cuplu cu el. Din pacate pentru ea insa, sentimentele nu sunt reciproce, tanarul spunandu-i, in fel si chip, cateodata chiar pe un ton ridicat si in termeni duri ca nu o place si ca nu vrea sa aiba de a face cu ea. Totusi, astrologii sustin ca frumoasa bruneta nu ar trebui sa-si piarda speranta, conform zodiacului Racul (Bianca) si Scorpionul (None) alcatuind un cuplu de vis, cu o aura…mistica.

Personalitate comuna: intelepciune, inteligenta, gandire profunda, santaj, tortura, cinism, dominare, telepatie, erotism, pasiune, clarviziune. Racul, semn de Apa, iar Scorpionul, semn de Apa.

Dragoste, casatorie, relatii: bazate pe trairi pasionale si caracterizate de o manifestare erotica sporita. Aceasta relatie este caracteristica „dragostei la prima vedere”.

Scorpionul (semn fix, este guvernat de Marte, regele razboiului, dar si de Pluto, regele mortii) face echipa buna cu Racul (dominat de Luna). Acesta este atras ca un magnet de misterul pe care il genereaza Scorpionul.

loading...
Ambii sunt profund intuitivi si fiecare va anticipa miscarea celuilalt. Comunicarea intima nu are nevoie de cuvinte si este atat de intensa, incat va ajunge sa fie metafizica si telepatica.

Bani, cariera, afaceri: multe pareri in comun legate de bani. Scorpionul va prelua controlul, ceea ce va aduce prosperitate si bunastare relatiei.
O casnicie va fi cu siguranta fericita daca Scorpionul va reusi sa-si tempereze gelozia, dar si pornirile agresive.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro