Florin Pastrama de la FERMA, desfiintat de logodnica de acasa

Florin Pastrama, concurent in show-ul „Ferma’ de la Pro TV, a plecat de acasa logodit cu Raluca Podea si se va intoarce, aparent, logodit cu Otniela, colega sa de cabana. Din fata televizorului, fosta actuala logodnica a afaceristului il face praf si marturiseste ca se simte tradata si umilita de comportamentul lui Pastrama.

Raluca Podea admite ca Florin Pastrama nu a fost niciodata usa de biserica, dar atat de umilita ca acum nu s-a simtit niciodata. Asa se face ca, in timp ce ea isi cauta rochie de mireasa si planuia nunta, logodnicul sau ii declara iubirea Otnielei. Colega sa de la FERMA nu se da in laturi de la avansurile afaceristului si ii canta in struna in fiecare zi lui Pastrama, acceptandu-i suprizele si declaratiile de dragoste.

Situatia este sara pe rana pentru Raluca Podea, careia nu-i vine sa creada ce se intampla.

„Cand a plecat in Ferma eram impreuna! M-a sunat cu doua zile inainte sa inceapa emisiunea pe post si era disperat. Imi spunea – „Abia astept sa vin acasa, iubirea mea, sa facem doi copii si sa avem familia noastra. Este foarte greu aici fara tine!’ si apoi, in secunda doi, a acceptat sa faca pe marioneta pe acolo. Eu l-am respectat foarte mult, desi nu a meritat. M-a vandut la primul colt!’, a declarat Raluca pentru VIVA!.

loading...
„Are un comportament josnic!’
„Eu nu pot sa accept asa ceva! Are un comportament josnic si ieftin, dar bine ca a ajuns acolo pentru ca altfel nu stiam cu cine stau de vorba. Mai este si agramat. Eu l-am invatat sa vorbeasca civilizat, dar acesta este nivelul lui. Oricat te-ai stradui, nu poti ridica un om fara voia lui’, ne-a declarat Raluca.

Tanara, care si-a vazut logodnicul la TV cerand de nevasta o alta femeie pe care abia o cunoscuse, este cu atat mai revoltata cu cat Florin Pastrama o mai calcase stramb si ii promisese ca nu o va mai pune in astfel de situatii jenante.

De data aceasta, Raluca nu vrea sa-l mai ierte: „Cand am vazut circul asta ieftin, m-am dus sa-mi iau hainele de la el si tot ce aveam acolo si m-am mutat la mama. Initiam, am zis sa stau la mama pana se intoarce el, ca sa nu locuiesc singura acolo. El trebuia sa-si vada mai mult de relatia noastra’.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro